Uitzicht op zee
Strandhotel Cadzand
Strandhotel Cadzand
Strandhotel Cadzand
Strandhotel Cadzand

Onze partner

Vakantie in Cadzand.  Beleef, geniet & ontdek Cadzand-bad en omgeving in Zeeuws Vlaanderen vanuit dit strandhotel. Dit strandhotel is gelegen op een duin, met indrukwekkend uitzicht over de onmetelijk brede stranden. Ongerept, open en rustig. Dè plek voor Food & Wellbeing waar alle zintuigen geprikkeld worden met ruimte voor oog en geest. Voor alle fijnproevers, surfers, durvers en dromers is dit een fijne plek om te zijn. Het hotel is gelegen in Cadzand-Bad, een badplaats in de Nederlandse provincie Zeeland, gelegen aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen, in de gemeente Sluis. Cadzand-Bad ligt in het uiterste zuidwesten van Nederland aan de grens met België.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Zwemmogelijkheden
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren

Hotelkamers

Alle luxe ingerichte kamers van het Strandhotel variëren van comfort tot superior tot luxe. Voorzien van alle gemakken voor een stijlvol en comfortabel verblijf met adembenemende vergezichten over het strand, de zee of het Zeeuwse achterland. Het ontwerp is van Studio Piet Boon die de kenmerken van de kustomgeving heeft omarmd. Het gekozen kleurenpalet geeft een kalme, ontspannen sfeer. Met luxe, stijlvolle stoffen en de warmte van speciale objecten en details.

Begin de dag goed met heerlijk ontbijt

Voor de slow-starters van de dag is Pine House ontbijtrestaurant de ultieme plek met een uitgebreid ontbijtbuffet met verse, lokale producten en een unieke samenstelling van zoetigheden uit eigen patisserie.

Faciliteiten en omgeving

Wanneer de temperatuur van de Noordzee te uitdagend is voor een ferme duik, kunt u ook baantjes trekken in het verwarmde water van het binnenzwembad of genieten van onze knusse sauna's. Comfortabele chaise longues uitgerust met luxe badlakens omringen het zwembad. Bij slecht weer, of als u liever binnen vertoefd is dit een heerlijke plek om te zijn. 

Liefhebbers van golf surfen en kite surfen kunnen in Cadzand-Bad hun hart ophalen. De golven zijn hier veelvuldig woest aantrekkelijk.

Zeeuws Vlaanderen is puur en authentiek. Boerenakkers domineren het landschap tussen de bekende en minder bekende dorpjes. De Zeeuwse kust werd door de Nederlandse band Bløf veelvuldig gelauwerd in songs als ‘Dansen aan Zee’ en ‘Aan de kust’. In Sluis wordt er geflaneerd en is het voormalige ***restaurant Oud Sluis omgetoverd tot een sfeervol lunch café met terras. In het kleinste dorpje van Nederland, St. Anna ter Muiden, staat nog een prachtig historisch kerkje met een rijksmonumentale toren uit de 14e eeuw. De kerk is op verzoek te bezoeken. En dan het Zwin. Het unieke natuurgebied op de grens tussen Nederland en België, waar het mogelijk is om te voet de grens tussen beide landen over te steken. De aloude traditie om haaientanden te zoeken bestaat hier nog steeds. Zeeuws Vlaanderen geniet ook bekendheid voor zijn wijnbouw. De wijngaard ’t Biezenhof ligt op 17 km van Cadzand en is makkelijk per fiets bereikbaar. De eigenaren van dit ambachtelijk stukje grond onder de Zeeuwse zon nemen u graag mee op een wandeling over het domein.

Strand.nl maakt gebruik van cookies
Strand.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Strand.nl