pand
omgeving
omgeving
kerst
pand

Onze partner

Het sfeervolle 4-sterren hotel biedt luxe, comfort en ontspanning en heefteen culinair hoogstaand restaurant, gezellige bistro, een terras en 50 luxe hotelkamers, suites en 5 Duinvilla's. Via een wandelpad loopt u binnen 10 tot 15 minuten naar het prachtige zandstrand van Ouddorp. Door de ligging op de kop van Goeree-Overflakkee bevinden zich rondom het dorp vele kilometers strand, waardoor u steeds een ander stukje kust kunt ontdekken.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Elektrische fietsen
Fietsverhuur
Huisdieren niet toegestaan

Het hotel en de faciliteiten

Culinair genieten in het restaurant, borrelen in de bar of een fiets huren om de omgeving te verkennen: wij bieden u de mogelijkheden.

Faciliteiten:
Bagagetransport van en naar de kamer
Culinair à la carte restaurant
Gezellige bistro met bar
Sfeervol terras
Prachtige vergader- en feestzaal De Duinzaal met balkon
Officiële trouwlocatie
Gratis draadloos internet
Elektrische fietsverhuur
Gratis parkeren
Huisdieren zijn niet toegestaan

Hotelkamers en Duinvilla's

De kleine 2-persoonskamer comfort met douche is voorzien van 2 aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een badkamer met douche, toilet en föhn. De kamer is alleen bereikbaar met de trap.

De 2-persoonskamer comfort met douche is voorzien van 2 aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een badkamer met douche, toilet en föhn. De kamer is alleen bereikbaar met de trap.

De 2-persoonskamer comfort met bad en balkon is een ruimere kamer, voorzien van 2 aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een balkon en een badkamer met een aparte douche, bad, toilet en föhn. Deze kamer is bereikbaar met de lift.

De ruime 2-persoonskamer comfort met balkon of terras is een ruimere kamer, voorzien van 2 aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een balkon en een badkamer douche, bad, toilet en föhn. Deze kamer is bereikbaar met de lift.

De 3-persoonskamer comfort met bad en balkon is een ruimere kamer, voorzien van 3 aan losse bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een balkon en een badkamer met een douche, bad, toilet en föhn. Deze kamer is bereikbaar met de lift.

De suite met balkon is een ruime kamer met zicht op de duinen. De kamer is voorzien van een 2-persoonsbed, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een extra zitje en een badkamer met bad, aparte douche, toilet en föhn. Deze kamer is bereikbaar met de lift.

De Duinvilla's zijn geschikt voor groepen tot 8 personen en beschikken over 4 slaapkamers, een royale huiskamer, terras en ruime tuin en eigen parkeerplaats.

Culinair genieten

Het restaurant van Hotel Duinzicht is er één waar je u tegen zegt. Bijzondere gerechten die met liefde voor het vak bereid worden, zijn kenmerkend, evenals een professionele en gastvrije bediening.

In de gezellige bar en bistro kunt u terecht voor een kop koffie met gebak, een uitgebreide lunch of een smakelijk gerecht na uw luie stranddag.

Wilt u lekker lang tafelen of net even wat meer worden verwend? Dan kunt u plaatsnemen in het restaurant en proeven van culinaire hoogstandjes en de smakelijkste regionale specialiteiten. Uiteraard adviseren wij u graag over bijpassende wijnen voor een perfecte smaakbeleving.

Anoniem
8
10 januari 2024
Er was geen buffet, het was een 4 gangen diner, wij lusten geen vis, maar dat werd keurig opgelost. De live muziek viel wat tegen. Verder goed hotel, zeer aardig hardwerkend personeel.
Joop en Angela Tol
9
04 januari 2024
We hebben heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. En we hebbende heel gezellig oud jaarsavond gehad met gezellige muziek. Wij hebben genoten.
Ed Klepke
9
04 januari 2024
Perfecte organisatie, muziek op oudejaarsavond absoluut niet helemaal een top. Had beter verwacht.
Tineke van Bavel
8
31 december 2023
Het eten en de service was goed, muziek ook. Idee,misschien is het leuk om er een diner dansant van te maken
Mechtild van der Horst-Lijdsman
8
30 december 2023
Zeer vriendelijk personeel, kamer was prima. Ambiance was goed. Jammer dat op de eerste Kerstdag mijn vlees van het hoofdgerecht taai was. Ik kreeg wel meteen een ander, heerlijk, stukje vlees. Verder was het diner op beide dagen heerlijk om te zien en te proeven. De muziek op beide dagen had van ons niet gehoeven: te veel herrie en vooral een vals zingende zangeres.
Stiena Luppens
10
30 december 2023
Kerst vieren bij dit hotel is geweldig.
F vd Grift
8
28 december 2023
Mooie ruime kamer met lekker groot bad. Eten ook prima verzorgd
Wim Markwat
9
30 december 2022
Vooral door het personeel t.p. een groot succes, want bij aankomst werd ons verteld dat er geen diner-dansants waren en dat was even slikken. We hebben serieus overwogen weg te gaan, maar het personeel maakte ruimte om te dansen en daardoor is alles goed gekomen.
Agnes snijders
8
29 december 2019
Personeelsleden een 10 eten 8 hadden niet goed naar de allergieƃĀ«n gekeken. Min puntje. Verleden jaar in Doorwheert geweest daar alles 10. Muziek was weinig aan al deed ze haar best wel.
Mevr de Wekker
8
30 december 2018
Hallo Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad Prachtig hotel. M.v.g mevr de Wekker
Julien Claessens
10
02 januari 2018
Ik was zeer tevreden Mensen die boven de 55 jaar zijn, moeten ze een kamer geven aan een lift
Ron Bouquet
9
07 januari 2017
Perfect verzorgd, zeer vriendelijke bediening
Yvonne Van der Heijden
8
04 januari 2017
Super weekend gehad. Heel verzorgd, modern hotel. Diners en vooral het oudjaarsbuffet geweldig; veel te veel. De band, die speelde was leuk. Alleen maar tot 01.00 uur en dat vind ik op een oudejaarsavond wel erg vroeg.
Marinus Dekker
8
03 januari 2017
We hebben een prachtige Kersttijd doorgebracht in Fletcher hotel in Ouddorp. Alles was prima verzorgd evenals de Kerstdiners.
Anoniem
9
03 januari 2015
Super kamer, goede service, heerlijk gegeten.
Strand.nl maakt gebruik van cookies
Strand.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Strand.nl