Voorkant hotel
blokarten
Hotelkamer
Zeeuwse Kust
Zwembad

Onze partner

Dit prachtig gelegen 4-sterren hotel geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis! Hier komen gasten niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. Ze worden in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de art nouveau. Werk en ontspanning laten zich in dit fantastische hotel, met 133 suites en 3 appartementen uitstekend combineren.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Zwemmogelijkheden
Stoomcabine
Zonnebank
Sauna
Restaurant
Parkeren
Familiekamers
Lift
Huisdieren toegestaan
Beauty Center
Babysitservice
Airconditioning

Faciliteiten

Binnen biedt het Grand Hotel 134 suites en 3 appartementen - elk met een eigen sfeer - 8 vergaderzalen, waarvan 2 boardrooms, voorzien van moderne apparatuur, een goed restaurant en diverse wellnessfaciliteiten. Een bijzonder rustpunt vormt de open binnentuin. Bij ons komt u als gast niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. U wordt in de watten gelegd met (h)eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de Art Nouveau.

Ligging

Dit Grand Hotel heeft alle ingrediënten binnen handbereik om nog een dagje te blijven of eens terug te komen, op nog geen 50 minuten rijden vanaf Rotterdam / Gent / Breda.

Grenzeloos genieten

Een plek waar je (weer) jezelf kunt zijn en waar je (opr)echt kunt genieten! Verder naar buiten lonken ruimte, rust en vrijheid in (een omgeving van) nationale parken, duinen, golfbanen en maneges, kilometers strand en sprookjesachtige dorpsgezichten. Werk en ontspanning laten zich hier uitstekend combineren. Wissel workshops af met een wellnessmoment of woon een congres bij terwijl uw gezin Schouwen-Duiveland verkent.

Anoniem
7
27 oktober 2023
Water werd niet automatisch bijgevuld maar moest om gevraagd worden. Voor de rest is prima geregeld
Anoniem
8
18 augustus 2015
Mooie locatie met vele multifunctionele vergaderzalen. Ook de kamers zijn mooi,net als deomgeving.
Anoniem
9
18 augustus 2015
We hadden een 2-daagse brainstormsessie. Het was heerlijk om er even uit te kunnen lopen naar het bos, of te wandelen over het strand. Kamers prima, ook catering is prima.
Dhr. van Leeuwen
9
18 augustus 2015
De vergaderzaal was prima in orde, erg ruim en met de benodigdheden die wij hadden aangegeven. Overnachting was in orde, en het ontbijt was ook ruim voldoende.
Anoniem
10
18 augustus 2015
Alles was naar wens. Modern ingerichte kamer. 's Avonds ook genoeg faciliteiten waar gebruik van gemaakt kan worden.
Anoniem
10
18 augustus 2015
Perfecte locatie en omgeving. Komen zeker nog eens terug.
Anoniem
10
18 augustus 2015
Vergaderzaal was mooi, vooral met het zonneterras erbij. De lunch was ontzettend uitgebreid en erg lekker. Omgeving was erg mooi, daar hebben we tijdens de breaks absoluut kennis van genomen: aanrader!
S.B. Mulder
10
18 augustus 2015
Perfecte locatie. Mooie vergaderzaal, verder uitstekende faciliteiten.
L. Kok
9
18 augustus 2015
Onze training is perfect geweest. Ruime vergaderzaal met een hoop faciliteiten. Kamers waren goed, catering was ook goed geregeld.
Anoniem
9
18 augustus 2015
Uitstekende 3-daagse gehad.
R. ten Kate
10
18 augustus 2015
Voor de 3-daagse vergadering wilden we een locatie met ruime mogelijkheden. Daar heeft ter Duin zeker aan voldaan. Na de vergaderingen konden de gasten genieten van een duik in het zwembad, een beautybehandeling bij boeken, of een wandeling maken door het bos of op het strand. De kamers waren modern ingericht en ook de vergaderzaal liet niets ter wensen over. Perfect!
Anoniem
10
18 augustus 2015
Leuke extra's zoals fruit in de zaal, ook een leuk uitzicht vanaf het zonneterras.
Anoniem
9
18 augustus 2015
Goed geregeld. Mooie vergaderzaal. Dichtbij het bos , maar ook bij het strand.
M. van der Meer
10
18 augustus 2015
We hadden maar een korte meeting, alles was perfect geregeld.
Dhr. de Bruin
10
18 augustus 2015
Vanuit de vergaderzaal liepen we zo het zonneterras op. In de break hebben we over het strand gewandeld. Vergaderfaciliteiten en alles eromheen was uitstekend in orde.
Anoniem
9
18 augustus 2015
We hebben een uitstekende vergadering gehad. Bosrijke omgeving, maar ook aan het strand.
K. van den Broek
9
18 augustus 2015
Perfecte ligging, goede vergaderfaciliteiten en heerlijk gegeten.
Anoniem
9
18 augustus 2015
De vergadering is een groot succes geweest. De overnachting is daarbij een goede keus geweest. Men vond het heerlijk om na de vergadering te genieten in het zwembad, in de sauna en in het turks stoombad.
M. Blom
9
18 augustus 2015
De vergaderzalen zijn erg mooi. Ook met een grote groep is het een erg geschikte locatie. We hebben een erg succesvolle meeting gehad. Het zonneterras is een erg leuke bijkomstigheid. Zo kun je lekker even naar buiten stappen zonder meteen het hele gebouw uit te moeten.
Dhr. Prins
10
18 augustus 2015
Perfecte vergaderlocatie. Even een frisse neus halen in de bossen, of aan het strand. Het is beide mogelijk.
Anoniem
10
18 augustus 2015
We hebben een zeer inspirerende vergadering gehad bij het hotel. Het is een zeer luxe hotel. We hebben een heerlijke lunch gehad en ook de faciliteiten in de zaal zijn perfect. Zeker een aanrader.
Strand.nl maakt gebruik van cookies
Strand.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Strand.nl