Beach volleybal
Groep op het strand
Bal
Race

Actief Bedrijfsweekend in Scheveningen

Als team sterker worden en genieten van een heerlijk bedrijfsweekend aan zee? Wij bieden spannende Escape Challenges en Teamgames op het strand!

Bij het Actief Bedrijfsweekend aan Zee is inbegrepen:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • 1 Overnachting in een 3 sterren Hotel op basis van een 2-persoonskamer
 • 1x Een goed verzorgd ontbijtbuffet
 • Goed verzorgd drie gangen diner
 • Scheveningen Escape Challenge
 • VR Dinner Game
 • Schevenings Strandspektakel
 • Prijsjes voor het winnende team
 • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 249,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 335,- p.p. exclusief btw
Vanaf 50 personen € 279,- p.p. exclusief btw
Vanaf 100 personen € 249,- p.p. exclusief btw

Exclusief toeristenbelasting.
Drankjes op basis van nacalculatie

Dit Actief Bedrijfsweekend aan Zee is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren

2 dagen teambuilding in Scheveningen

Houdt uw team wel van een uitdaging? Wij hebben speciaal ontwikkelde teambuildingsactiviteiten perfect voor op het strand! Tijdens dit weekend kunt u genieten van al het moois, lekkers en de gezelligheid dat Scheveningen te bieden heeft en wij nemen de organisatie geheel uit handen.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Scheveningen - Optioneel per touringcar.

Aankomst in Scheveningen en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met koffie en iets lekkers of goed verzorgd lunchbuffet

14.30 uur        

Aanvang Scheveningen Escape Challenge

16:30 uur        

Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur        

Aanvang VR Dinner Game - drie gangen diner

Bekend maken winnende tafel.

22.00 uur        

Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar het uitgaansleven te verkennen.

Dag 2

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur       

Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte.

10.30 uur        

Aanvang Schevenings Strand Spektakel

12.30 uur        

Einde Strand Spektakel - Optioneel afsluiting met goed verzorgd lunchbuffet aan het strand.

Vertrek op eigen gelegenheid - Optioneel per touringcar.

Einde weekend.

Spannende en actieve Teamgames

Scheveningen Escape Challenge

Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur in Scheveningen. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volgbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige omgeving te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

VR Mini Escape Game

Een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Schevenings Strand Spektakel

Strand Spektakel
Na een korte instructie gaan we van start! De groep wordt verdeeld in verschillende teams die met elkaar gaan strijdeden op de verschillende strandactiviteiten. Bij alle activiteiten staan het samenwerken en teambuilding centraal. Alle activiteiten staan onder professionele begeleiding van deskundige instructeurs. Dit spektakel zal bestaan uit combi van de volgende onderdelen:

Beachvolleybal   
Strand Hockey
Frisbee                    
Bamboo Building                                                        
Levend Tangram                                 
Touwtrekken                                                                          
Skippy Race

Optionele activiteiten
Branding raften
Strandzeilen
Powerkiten

Genieten in Scheveningen

Wat begon als een klein vissersplaatsje is nu uitgegroeid tot een populaire badplaats in Den Haag. Scheveningen is een ideale plek om heerlijk te ontspannen en te zonnen maar ook om te zwemmen en verschillende water- en strandactiviteiten te beoefenen.  Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk vertoeven in Scheveningen. Het brede strand en de gezellige boulevard bieden genoeg mogelijkheden maar ook de badplaats zelf heeft diverse bezienswaardigheden, musea en allerlei winkeltjes. U kunt natuurlijk ook het centrum van Den Haag verkennen! Voor de liefhebbers van lekker eten heeft Scheveningen ook genoeg te bieden. De kustplaats is rijkelijk voorzien van restaurants, cafeetjes en terrassen. Een perfecte locatie voor een weekendje weg met vrienden, familie of het bedrijf.  

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten! 

Extra mogelijkheden

 • 1-Persoonskamer, prijs op aanvraag
 • Goed verzorgde lunch, meerprijs €16,- p.p.
 • Brandingraften, prijs op aanvraag
 • Powerkiten, prijs op aanvraag
 • Strandzeillen, prijs op aanvraag
 • Overige activiteiten en wensen, op aanvraag
 • Annuleringsverzekering Europeesche
 • Reisverzekering Europeesche

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Zuid-Holland

Leuke uitjes en groepsuiitjes in Zuid holland. Zoek je leuke uitjes en groepsuitjes in zuid holland ? groepsuitjes en leuke uitjes in zuid holland boek je hier. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden het bezoeken absoluut waard. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zuid-Holland.

Scheveningen

Scheveningen ligt aan de Noordzeekust in Den Haag. Het uitgestrekte zandstrand van Scheveningen is een belangrijke trekpleister. Het biedt mogelijkheden voor zonnebaden, zwemmen, strandwandelingen en diverse watersportactiviteiten. De beroemde Scheveningse Pier is een iconische plek met restaurants, winkels en attracties. Het biedt een prachtig uitzicht op de kustlijn en de Noordzee. Sea Life Scheveningen is een aquarium waar bezoekers een verscheidenheid aan zeedieren kunnen bekijken. Daarnaast zijn er andere kindvriendelijke attracties, zoals de Bungy Jump op de Pier en het reuzenrad.

Strand.nl maakt gebruik van cookies
Strand.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Strand.nl