Groep op het strand
GroepStrand
Strandtent
Bal

Teambuilding in Zandvoort-Beachgames op het strand en Spannende City Challenge

Een perfecte combinatie van stad en strand! Tijdens het Zandvoorts Strand Spektakel wordt er volop gebruik gemaakt van het prachtige witte strand en tijdens de City Challenge ontdek je de oude stadskern met alle mooie bezienswaardigheden.

Bij het Dag arrangement Zandvoort is inbegrepen:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • Goed verzorgd barbecuebuffet
 • City Challenge Zandvoort
 • Zandvoorts Strandspektakel
 • Prijsjes voor het winnende team
 • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 249,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 299,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 275,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 249,- p.p. exclusief btw

Exclusief:
-Drankjes op basis van nacalculatie.
-Toeristenbelasting.

De prijs van deze teamdag in Zandvoort is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren

Dag arrangement Zandvoort-de Parel aan Zee

Met de kilometers lange stranden wordt Zandvoort ook wel de parel aan zee genoemd. Een unieke bestemming voor uw teambuildingsuitje. Wij hebben een gevarieerd dag programma samengesteld die zich in de jaren heeft bewezen. En heerlijk afsluiten met een gezellige barbecue aan het strand en uitzicht op de ondergaande zon. De magie van het strand en zee zijn de elementen voor een onvergetelijke dag samen.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen we het nog volledig aan passen aan uw wensen.

Dag arrangement

Vertrek met eigen vervoer naar Zandvoort -Optioneel per touringcar.  
Aankomst in Zandvoort en ontvangst door uw reisbegeleider -Optioneel ontvangst met koffie en iets lekkers of goed verzorgd lunchbuffet

14.30 uur        
Aanvang City Challenge Zandvoort

16:30 uur
Na een korte instructie zal het Zandvoorts Strand Spektakel van start gaan.        

19.00 uur        
Aanvang goed verzorgde barbecue aan het strand en bekend maken winnende team -Optioneel kunnen we een strandfeest of diner in het stadscentrum organiseren.

21.30 uur        
Eind avond. U kunt er voor kiezen om nog gezellig na te borrelen of om naar huis te gaan.
Vertrek op eigen gelegenheid -Optioneel per touringcar.

Uitdagende Teambuildingsactiviteiten

City Challenge Zandvoort

Met onze unieke City Challenge beleef je een ongekend avontuur in Zandvoort. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad. Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volgbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige omgeving te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!   

Zandvoorts Strand Spektakel

De groep wordt verdeeld in verschillende teams die tegen elkaar gaan strijden op de verschillende strandactiviteiten. Bij alle activiteiten staan het samenwerken en teambuilding centraal. Alle activiteiten zijn onder professionele begeleiding van onze deskundige instructeurs. Dit spektakel zal bestaan uit een combinatie van de volgende onderdelen

Beachvolleybal                        
Bamboo Building                                                        
Levend Tangram                                 
Touwtrekken                                                                          
Skippy Race                                        
Jenga                                      

Optionele activiteiten
Branding raften
Branding kanoen
Powerkiten
Zandsculpturen bouwen
Suppen

Genieten aan Zee

Zandvoort is een gezellige badplaats vol activiteiten met twee prachtige duingebieden met rijke flora en fauna. Daarnaast heeft Zandvoort een heel gezellig stadscentrum en is Amsterdam binnen 30 minuten rijden gelegen. De oude stadskern kent mooie bezienswaardigheden en gezellige restaurants. Houdt u van shoppen, dan zit u in Zandvoort ook goed. Zandvoort heeft naast enkele winkels van bekende ketens ook leuke boetiekjes met kleding en andere spulletjes. Soms een beetje Ibiza-stijl, soms iets heel anders. Bekende winkelstraten in Zandvoort zijn de Kerkstraat, het Kerkplein, de Grote Krocht en de Haltestraat. Leuk om te weten is dat de naam van deze laatste straat is ontstaan toen de trein tussen Haarlem en Zandvoort er in 1881 kwam. Het voordeel van winkelen in badplaats Zandvoort is dat veel winkels in de zomer tot 22:00u open zijn. Sowieso zijn veel winkels het hele jaar door elke dag open, ook op zondag. Genoeg te beleven in Zandvoort!

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten! 

Extra mogelijkheden

 • Goed verzorgde lunch, meerprijs €16,- p.p.
 • Branding raften, prijs op aanvraag
 • Powerkiten, prijs op aanvraag
 • Strandzeilen, prijs op aanvraag
 • Overige activiteiten en wensen, op aanvraag
 • Annuleringsverzekering Europeesche
 • Reisverzekering Europeesche
 • Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft een fantastisch aanbod voor een leuk dagje uit of weekendje weg. Naast prachtige stranden in Egmond aan Zee tot aan Zandvoort zijn ook steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar het bezoeken absoluut waard.

Zandvoort

Zandvoort is een populaire badplaats in Nederland in de provincie Noord-Holland. Het brede zandstrand van Zandvoort is een van de belangrijkste trekpleisters. In de zomermaanden kun je ontspannen op het strand, zwemmen in de zee, beachvolleyballen of genieten van de zon. De boulevard van Zandvoort biedt tal van restaurants, bars en winkels. Het is een gezellige plek om te winkelen en te genieten van uitzicht op zee. Achter het strand bevinden zich de prachtige Zandvoortse duinen. Zandvoort is beroemd om het Circuit Zandvoort, waar de Formule 1 Grand Prix van Nederland wordt gehouden.

Strand.nl maakt gebruik van cookies
Strand.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Strand.nl